De wieg bestaat uit een bedje ( beyond ), omvat door een cirkelvormige constructie ( above ). Beiden zijn vervaardigd uit hout en kunnen worden gelakt in een kleur naar keuze of bekleed met de meest exclusieve fineersoorten, zoals citroenhout en bamboe.
Dit geheel wordt met behulp van op maat gemaakte veren opgehangen aan een metalen draagarm ( support ). Ook hier is er keuze uit diverse materialen en mogelijkheden.
Aangezien ieder onderdeel door vakmensen wordt vervaardigd, kan nauwlettend worden toegezien op de detaillering ervan. Een wieg kan trouwens desgewenst volledig op maat worden gemaakt wanneer een bepaald interieur dit zou vragen om esthetische of dimensionale redenen.
De wieg wordt standaard afgeleverd met een matrasje, maar ook toebehoren zoals wiegovertrekken en beddegoed in de meest exquise stoffen kunnen bij Bozzolo verkregen worden.
Indien u dit wenst staan wij u met raad en daad bij in de zoektocht naar de ideale combinatie van kleuren, materialen en afwerkingen teneinde een optimaal resultaat te bekomen in uw specifieke woonsituatie.